Nyheder

Jonas Høholt viser sine timelaps photo video

Vise en link til Jonas Høholt`s Video på You tube Der er mange spændende video fra Jylland Her under kan i se en oversigt af hans Video  https://www.youtube.com/user/1984randersbby/videos Det er jo bare noget af hvad en digital Kamera kan hvis man vil offer tiden på at udnyttet den. Nyd dem. 

Nyheder Skarrild

Søren Ryge i Skovsnogen

Søren Ryge har været med DR 1  på den mest overraskende skovtur i sit liv. I Vestjylland. En to-timers vandring, hvor han så det ene kunstværk efter det andet. Det er ikke er museum, ikke en skulpturpark. Det er en alle-tiders skovtur for både børn og voksne.   Se Videon på  DR 1 her. Søren Mere..

Aktivitetshuset Nyheder

Forår i Aktivitetshuset og i Byparken.

Man mærker foråret i Aktivitetshuset og i Byparken i Stakroge. Aktivitetshuset er som andre kultursteder lukket for offentligheden, men det har ikke afholdt bestyrelsen fra at forberede huset på genåbningen. En arbejdsgruppe bestående af  bestyrelsesmedlemmerne Jens Kauffmann, Peter Arreborg og Kim Andreasen har udvidet Bogcaféen, så den virker mere spændende og der nu er plads Mere..

Nyheder Stakroge Uncategorized

Røde Kors Aaskov tilbyder hjælp.

Røde Kors Aaskov vil gerne koordinere hjælp til indkøb. Vi har brug for hinanden – på afstand Hvis du har brug for hjælp, eller du gerne vil hjælpe, så kontakt: Kibæk: Marianne Linnet 31 51 21 05 Skarrild/Karstoft: Minna Madsen 29 40 22 59 Sdr. Felding/Stakroge: Ulla Blok 29 44 91 81 Sammen hjælper vi Mere..

Begivenhed

RAMBOLINE KOMMER TIL STAKROGE

Den tidligere cirkuselefant har nu endeligt fundet et blivende opholdssted. Ramboline kom i spil, da fire cirkuselefanter på grund af ændring af dyreværnsloven ikke længere kunne være hos cirkus Arena eller i Cirkus Trapetz. Historien om det videre forløb gav anledning til, at statsminister Mette Frederiksen fik sit berømte grineflip under folketingets åbningsdebat i oktober Mere..

Fotoklubben Lokal Området Nyheder

Deltag i Fotokonkurrencen

Fotokonkurrencen  Min Lokal Område StakrogeInfo vil prøver i samarbejde med Stakroge Fotoklub at lave en Fotokonkurrence om ” Min Lokal Område “. Denne konkurrence er ikke bare Stakroge foto, det er alle omegnbyerne omkringe os Billede skal være et motiv fra din / vores lokale nærområde. Grunde til denne tema er at vi har så Mere..

Nyheder Uncategorized

Bliv hjemme – fire simulationer forklarer hvorfor

Det gælder om at undgå, at antallet af syge overstiger kapaciteten på hospitalerne. Se fire simuleringer af smittespredning her. Alle epidemier handler om matematik. Det fortalte Kåre Mølbak fra Statens Serum Institut (SSI) på et pressemøde tirsdag aften. Også coronavirus følger matematiske love. Hvis ikke man gør noget, så stiger antallet af smittede kraftigt – Mere..

Nyheder Uncategorized

Corona-karantæne: Få et tip hver dag til en udeaktivitet, du kan lave med børnene

Brug for aktivitet til børnene for tiden er vel ikke helt usandsynligt, men måske sommerferien også kommer til at foregå på en anden måde end den plejer. Har du også hjemsendte børn de næste 14 dage? Så er der hjælp at hente her! Måske har du allerede grublet over, hvordan du undgår, at ungerne sætter sig timevis Mere..

Nyheder Uncategorized

Hvordan taler du med dit barn om corona

Børn, Unge & Sorg  ·  Fire gode råd: Hvordan taler du med dit barn om corona? Det er forventeligt, at mange børn bliver bekymrede, og desværre ved vi af erfaring, at mange af de børn, der bekymrer sig, ikke selv fortæller deres forældre, om de tanker de går rundt med. Som forælder har man derfor Mere..

Nyheder Uncategorized

Coronavirus/covid-19

Coronavirus:  Ja jeg kan ikke fortælle ret meget om det, men hvis man vil læse mere om hvorfor man aflyser mange arrangementer  fandt jeg denne link nedenunder på Videnskab.dk link:   Alt om udviklingen, symptomer og behandling Fra Politiet. Følg smittespredningen globalt, regionalt og lokalt. på denne link nedenunder  Følg smittespredningen globalt, regionalt og lokalt