Info om Stakrogeinfo

Stakroge Info skal virke som en digitale nyhedsportal/webavis. 

StakrogeInfo skulle gerne dække et så stort områder, så at det på sigt kan være med til at skabe et større sammenhold i området, da alle de omegnsbyer i området jo er et ydeområder af alle de omkringliggende kommuner.
Stakrogeinfo vil gerne være med til at skabe & styrke det lokale trivsel i de område.
Webavisen er tiltænkt til at vidrebringe nyheder, annonce, arrangement, jobopslag, og hvad der eller`s kunne have lokalområdets interesse.

Det ville jo være en mulighed for at en person fra din by kunne tænke sig at skrive for jeres område og være med til at dække området eller bare sende stoffet til os og være med til at udforme Webavisen på sigt, StakrogeInfo har også Mitinfo.dk som pt. kun bruges til test.

Vi er en lille gruppe der mødes i vinter månederne i Aktivitetshuset i Stakroge hver Tirsdag pt. aften fra ca kl.19:00 – 21:30 stort set og arbejde med EDB, vi kalder det Hjælp til selvhjælp.
Vi hjælper simpelhen hinanden og byder ind med hvad vi kan.

Så kunne det være noget for dig så kontakt os.

 Vi kan kontaktes via denne link.
 https://stakrogeinfo.dk/kontakt-os/ 

Hvis du har et foto/billede til en artikel eller andet så skriv det i bemærkningen og vi kontakte dig med oplysninger om hvor vi gerne vil ha den sendt til og størrelsen på det.

På den lange sigt kunne man håber at siden vil få lidt annonce/sponsor tilskud til siden så den kan bære sig selv udgifts mæssigt set.

Hvis du har større artikel / oplæg eller spørgsmål til os, så skriv til os via overstående link, så kontakte vi dig og finder ud af noget.

StakrogeInfo er og bliver ikke et debat forum på nogen måde.

 
 
What do you want to do ?

New mail

 
What do you want to do ?

New mail