Lokal Politik Stakroge

Årets nytårskur

På årets første dag blev der afholdt nytårskur i Hytten ved Aktivitetshuset i Stakroge.

Carl Otto Daniel, der havde inviteret til arrangementet, gjorde opmærksom på, hvor vigtigt det er, at man taler med hinanden og ikke om hinanden og at der er overensstemmelse med det man siger og det man gør.

30 borgere havde taget imod invitationen, trods det tidlige tidspunkt efter nytårsaften.

Byrådsmedlem Vinnie Borbjerg var inviteret til at holde nytårstalen.

Hun fortalte om hendes personlige og politiske baggrund og de ting, hun arbejder med i byrådet, hvor hun er medlem af Børne- og Familieudvalget. Vinnie Borbjerg er næstformand for Landsbykontaktudvalget og hun sagde sådan om Stakroge.:

Jeg synes i har en skøn landsby herude i Stakroge. Jeg blev inviteret herud på rundvisning i juni 2017, sammen med Knud Nielsen. Hvor vi så nogle er jeres perler. Vi var på besøg ved fiskesøerne, hvor der er så skøn en natur, som jeg slet ikke vidste fandtes i vores kommune.

Vi var ved beboerhuset, på genbrugspladsen og ved den gamle skole.
Jeg synes folk skal vide hvilket skønt sted Stakroge er, med masse af gode kræfter der vil gøre en forskel.

Det ser vi blandt andet på jeres genbrugsplads, som det netop er blevet besluttet, at i kan beholde i dens nuværende form, stort tillykke med det!  Tak for i tog kontakten og gjorde opmærksom på, at det var en sag, der skulle op i miljø og teknik, så min partifælle kunne være med til at træffe den rigtige afgørelse,

Det er rigtig vigtigt, vi bliver gjort opmærksomme på borgernes synspunkter.

Jeg følger jeres sider på Internettet og ser hvordan i udvikler hele tiden. Jeg er jo også så heldig at sidde i landsbykontaktudvalget, hvor vi hører om, hvad der foregår i de enkelte landsbyer.

Hvor er det dog pyntet så vildt, at i nu har fået ny asfalt på vejene, så de ikke længere er livsfarlige for cykelister, på grund af de store huller.

Noget jeg godt vil kæmpe for, er vi får et politisk udvalg, som består af medlemmer af landsbykontaktudvalget og centerbykontaktudvalget, så vi kan være med til at støtte op om den udvikling, som i for eksempel står for her i Stakroge. Vi skal have et udvalg, der har fokus på alt det udenom Herning by.

Vinnie Borbjeg sluttede sin tale med at opfordre borgerne til at tage kontakt og komme med input og ideer, så politikerne ved, hvad der rører sig og så de kan være opmærksomme på det, når der skal arbejdes videre med sagerne.