SMS klubben Stakroge

DEN STORE NERFKRIG BRYDER UD DEN 22. FEBRUAR.

DEN STORE NERFKRIG BRYDER UD LØRDAG DEN 22. FEBRUAR  – MEN IKKE I DE SÆDVANLIGE RAMMER.
Nej – denne gang er Hoven judoklub, gået sammen med SMS foreningen i Stakroge og afholder Nerfkrig og aktiviteter for de små i Aktivitetshuset.

Foruden Nerfkrig, er der kaffe og kage til forældre eller måske bedsteforældre. Der er judoninjadragter til de små lillebrødre eller søstre, der ikke er med til Nerfkrig, så de kan prøve at mærke, hvordan det er at være en rigtig ninja

Judomåtter vil være fremme til de små, så de kan øve sig på koldbøtter og tumle løs. Der vil også være masser af male og tegneredskaber og måske der kan males nogle mesterværker.

Selve Nerfkrigen er for aldersgruppen 7 til og med 16 år. Man skal selv have en Nerf skyder med samt beskyttelses briller. Man kan ikke deltage, hvis man bærer almindelige briller.

Beskyttelses briller kan være solbriller, dykkerbriller, fyrværkeribriller, svejseskærm, nerfbriller, bare de beskytter øjnene
Alle Nerf våben er tilladte, eller mærker der skyder med skumgummi ammo af samme type. Ammo i hårdplast ikke tilladt.
2 Hold dyster mod hindanden i en hård og ubarmhjertig kamp og mener du, at du er sej nok til at dyste mod Midtjyllands sejeste Nerfere, så kom ned og vær med. Deltagelse foregår på eget ansvar.

Prisen er meget rimelig, det koster 0 kroner at deltage 

Krigen bryder ud klokken 10.00 – 11.30

Stedet er Aktivitetshuset. Engebækvej 30,  7270 Stakroge.

I kan ligeledes få en snak med os om aktiviteter, som SMS klubben og Hoven Judoklub arrangerer samt hold info.

Kom ned til en hyggelig formiddag. Vi ses i Stakroge d. 22/2

MVH
Hoven Judoklub
Stakroge Motion og Samvær