Info om StakrogeInfo

Stakroge havde i sin tid et husstandsomdelte blad,som hed Stakroge Info den udkom en gang i hvert kvartal. Det dækkede nok kun et begrænset område og der var meget lokalt stof.

Dette må have været et kæmpe arbejde at indsamle de infomationer, (de skulle jo også maskineskrives dengang) der skulle også indsamles sponsor / reklame penge, til at kunne udgive det.

Skrivemaskinen er idag vel nok for de fleste skiftet ud med en computer, den digitale del er gået stærkt, men er nok langt fra færdig og om 10 år vil man nok hvor det gik langsomt i 2020.

Det er så her den digitale nyhedsportal/webavis kommer ind i billedet. Webavisen vil også kunne dække et meget større områder, det var/er også hensigten ikke kun være begrænset til lokalt nyt, men dække et så stort områder og på den måde være med til at styrke de lokale aktiviteter i området og skabe et bedre trivsel på landet. 

StakrogeInfo er tiltænkt til at vidrebringe nyheder, annonce, arrangement,jobopslag,og hvad der eller`s kunne have lokalområdets interesse.

På den lange sigt håber vi at kunne få lidt annonce/sponsor tilskud til siden så den kan bære sig selv udgifts mæssigt set.

 Vi kan kontaktes via denne link.
 https://stakrogeinfo.dk/kontakt-os/

Hvis du har større artikel / oplæg eller spørgsmål til os, så skriv til os via overstående link, så kontakte vi dig og finder ud af noget.

StakrogeInfo er og bliver ikke et debat forum på nogen måde.