Fotoklubben Stakroge Uncategorized

Kunne det tænkes at du ville prøve at være med i Stakroge Fotoklub.

Vi er en lille klub, hvor vi hygger os med vores fælles hobby og udveksler gerne vores erfaring samt man hjælper gerne hinanden, vi arbejde udelukkende i digitale billeder.

Vi har klubaften hver mandag.  Vi i Klubben går nok også lidt op i det sociale, så det gør at vi hygge os, med den fælles hobby.

Og det går fint, men vi vil også gerne hjælpe dig igang også.

Klublokalet er i  Aktivitetshuset  Engebækvej 30, 7270 Stakroge.                             ( op af Trappe fra Aulaen ) Vi har den holdning at når du kommer til os finder du ud af om klubben er noget for dig, den første mdr. er det ikke tilfældet, så håber vi bare du er lidt klogere på hvad du vil, og den mdr. har været gratis for dig.  Årskontingentet er 500,- som følger kalenderåret.

Vi arbejder udelukkende med digitale billeder, der tilpasses og redigeres i Photoshop, der arbejdes med kamerateknik, samt vi bruger nogle aftner på at klargøre til nogle faste udstillinger. pt. har vi ca 30 billeder hængende i Vejle samt  30 / 40 stk i Ikast også som skal skiftes 2 gange årligt så har vi lige så mange hænger rundt om i Aktivitetshuset.

Her i løbet af vinteren frem til foråret 2020 skal vi arbejde en del med redigering af foto, der vil blive forsøgt at få emner fra medlemmernes presse ind i redigeringen idet omfang det er muligt.

Når vejret tillader det, står det meget gerne på fælles fototure, hvor man tager ud for at hente bestemte motiver.

Vi har en fast billedebedømmelse hver mdr. Temaerne er bestemt af medlemmerne. Hvorefter vi snakker om de forskellige motiver.

Kunne du være interesseret så kontakt os.

http://www.stakrogefotoklub.dk/galleri/index.php

Yderlig oplysninger :

Kontakt .  Peter Arreborg  tlf. 31582859

eller via linket  Kontakt OS