Mænds Mødesteder Nyheder Stakroge

Nu er vi i gang igen.

Mænds Mødesteder Stakroge har i lighed med de fleste andre foreninger ligget i hi gennem længere tid.

Nogle af mændene har mødtes udendørs af og til gennem vinteren. Onsdag den 7. april blev årets første egentlige mødeaften, hvor man samledes i grillhytten ved Aktivitetshuset. Der var mødt 6 mænd op den kolde og blæsende aprilaften. Men det blev til en god snak og en kop kaffe. Aftenturen blev en runde på idrætsforeningens træningsbane, hvor der laves en ny park med stier, to æblelunde, områder med frugtbuske og blomstrende buske. Kælkebakken bliver lavet færdig og der placeres et permanent bålsted. Granhegnet mellem de to fodboldbaner er fjernet og skal give plads til et nyt kirsebær hegn.

Projektet fik gode ord med hele vejen rundt og man var enige om, at det er stort med sådan et bynært, grønt område og at det vil være godt for Stakroge. Det blev bemærket, at der i øjeblikket kommer mange tilflyttere og at muligheden for at komme direkte ud i naturen kan give byen et løft.

Lørdag den 10. april er årets første fiskedag, hvor man mødes ved Stakroge Natur- og Fiskesø kl. 13.00. Der er foreløbig 7 tilmeldte. Nogle af mændene havde allerede fået suppleret fiskeudstyret og er der en enkelt, der mangler en fiskestang, så er der råd for det.

Næste fisketur planlægges af Gösta Juul og Kim Pedersen, der allerede har fundet en god fiskesø.

Mænds Mødesteder er for alle mænd. Man er velkommen til blot at møde op og høre mere om konceptet og deltage i arrangementerne. Når forholdene normaliserer sig, er der igen mulighed for indendørs aktiviteter på værkstedet og i køkkenet.