SMS klubben

TRÆN FOR 1 KR. OM DAGEN

TRÆN FOR 1 KR. OM DAGEN, lyder overskriften.

Ordene kommer fra Gösta Juul, der er formand for Stakroge Motion og Samvær. Foreningen råder over et motionsrum i Aktivitetshuset i Stakroge, hvor der tillige er adgang til en idrætsal.

Det koster blot 350 kr. om året at benytte trænings faciliteterne; så det er da tæt på at være en krone om dagen, smiler Gösta Juul.

Foreningen har omkring 20 medlemmer. Nogle træner periodevis, men andre kommer der næsten dagligt. Gösta Juul fortæller, at der lige nu kommer en del og at man forventer stort rykind efter nytåret.

Det har vist sig, at der også er interesse for kampsport, så der er lige blevet investeret i noget udstyr. Hoven Judo Klub vil donere en brugt træningsmåtte, så man om kort tid kan begynde med træningen i idrætsalen.

Stakroge Motion og Samvær har kun fungeret som forening i kort tid, hvorfor der stadig er nogle organisatoriske forhold, der skal afklares.

Foreningens vedtægter er blevet præsenteret for kommunen, hvorefter de skal justeres, så de opfylder alle krav. Bestyrelsen er klar til at gå i gang med arbejdet, så resultatet kan forelægges på næste generalforsamling. Man går nok også i gang med at indhente forslag fra medlemmerne til nye aktiviteter omkring samvær. Her er der frit slag, så bestyrelsen håber på, at der bliver noget at vælge imellem.

Gösta Juul fortæller, at der er et godt samarbejde med Aktivitetshusets bestyrelse.

Der har været talt om at ændre lokalerne og måske inddrage noget af gangarealet. Hvordan det bliver, er ikke bestemt endnu, men Stakroge Motion og Samvær er frisk på at være med til at gøre lokalerne mere spændende. Gösta Juul ser frem til, at der blandt andet kan blive et område, hvor medlemmerne efter træningen kan slappe af i en god stol i hyggelige omgivelser.

Ud over Gösta Juul består bestyrelsen af Jeanne Jepsen og Lars Petersen. Man kan blive medlem af foreningen og få udleveret en nøglebrik ved at henvende sig til et af bestyrelsesmedlemmer. Lars kan som regel træffes i lokalerne om eftermiddagen.

På billederne er Gösta Juul ved at tjekke maskinerne.